Aqua Drolics heeft een vacature openstaan voor logistiek medewerker. Een perfecte baan voor mensen die een talent hebben voor organiseren. Bij Aqua Drolics is geen enkele dag hetzelfde. De ene dag controleer je alle inkomende goederen zorgvuldig en op de andere dag ben je bezig met het degelijk verpakken van de gerede producten, zodat alles veilig bij de klant aankomt. Is geen water voor jou te diep en ben jij klaar voor een leuke werkplek met gezellige en gedreven collega’s? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Jouw uitdaging als Logistiek medewerker

  • Je bent verantwoordelijk voor het degelijk verpakken van alle gerede producten voor transport.
  • Als er goederen binnenkomen zorg jij ervoor dat deze goed worden gecontroleerd.
  • Je zorgt ervoor dat de binnengekomen goederen opgeborgen worden en je bewaakt de manco’s.
  • Je pickt serviceopdrachten.

Wat wij jou bieden als Logistiek medewerker

  • Een cruciale functie binnen de organisatie, waarbij je de mogelijkheid krijgt een ware bijdrage te leveren aan de groei van organisatie.
  • Een werkweek van 40 uur. Het indelen van werktijden gebeurt in overleg met de productie manager, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met jouw wensen.
  • Salaris tussen de €1900 en €2500 bruto per maand op basis van een fulltime werkweek. Daarnaast een overwerktoeslag van direct +50%.
  • Een afwisselende functie met de kans om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Winstdelingsregeling, pensioenregeling & woon-werkverkeer regeling.
  • Gezamenlijke vrijdag lunch, gezellige uitjes met het team en een leuke attentie met de feestdagen.

Jouw profiel

Je hebt MBO werk- en denkniveau op logistiek gebied. Je werkt gestructureerd en nauwkeurig en bent communicatie vaardig in tenminste de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast ben je in bezit van rijbewijs B.

Je herkent jezelf in eigenschappen als: doorzetter, enthousiast, zelfstandig, organisatorisch en stressbestendig.

Over Aqua Drolics

Wij zijn Europees marktleider in water speelproducten voor peuter- en kleuterzwembaden. Wij zijn een ambitieus bedrijf en beschikken over een uitgebreid en uniek assortiment, om van elke locatie een unieke water speelplaats te maken. De producten worden wereldwijd in meer dan 60 landen verkocht. We zijn succesvol in wat we doen, ons afzetgebied breidt zich dan ook nog steeds uit.

Sollicitatie procedure

Heb je interesse in deze vacature? Dan is jouw sollicitatie in een paar minuten geregeld. Solliciteer direct door ons een berichtje te sturen met daarbij je CV toegevoegd.

Heb je vragen? Bel of app dan naar Serge van Heesch 06 11051232.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.


Interesse in deze functie?

Laat het ons weten door je CV en motivatiebrief op te sturen

Solliciteer nu!