Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste medewerker op onze decoratie – en polyester afdeling. Ben jij creatief en vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan hoogwaardige water speelproducten voor in kinderzwembaden? Dan zoeken wij jou! Samen met een team van een aantal collega’s tover jij alle polyester producten om tot leuke en aansprekende producten voor de kinderen.

Wij zoeken

Iemand die ervaring heeft met decoreren. Voor jou is werken aan de hand van een planning geen enkel probleem. Als je aan jezelf denkt dan denk je aan eigenschappen zoals: creatief, zelfstandig, nauwkeurig en stressbestendig.

Aqua Drolics

Wij zijn Europees marktleider in water speelproducten voor kinderzwembaden. Wij zijn een ambitieus bedrijf en beschikken over een uniek assortiment waarmee we unieke water speelbelevingen creëren. Voor meer informatie, zie: www.aquadrolics.nl.

Aanbod

In deze functie krijg je volop de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Vele collega’s zijn intern al doorgegroeid. Het indelen van de werktijden gebeurt in overleg met de Productie Manager. Naast een passend salaris en secundaire voorwaarden bieden we je een gedreven en gezellig team om mee samen te werken.

Past deze baan bij jou?

Aarzel dan niet en stuur vandaag nog je sollicitatie per e-mail naar [email protected]. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marlieke Kuijs.

Interesse in deze baan?

Laat het ons weten door je CV en motivatiebrief op te sturen.

Solliciteer nu!