Ben jij een echte aanpakker die op zoek is naar een baan waar grote resultaten te behalen vallen in een leuke en dynamische leisure branche? Dan is deze functie wellicht de juiste voor jou!

Aqua Drolics

Wij zijn Europese marktleider in water speelproducten voor peuter- en kleuterzwembaden. Wij zijn een ambitieus bedrijf en beschikken over een uitgebreid en uniek assortiment, om van elke locatie een unieke water speelplaats te maken. De producten worden wereldwijd in meer dan 60 landen verkocht. Alle verkoop en productie vindt plaats in Best. Ook hier zal je stage plaats vinden.

De functie

Als technisch inkoper ben je verantwoordelijk voor het tijdig en juist inkopen van de benodigde onderdelen en materialen, conform onze kwaliteitsnormen en tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor al onze (inter)nationale leveranciers met wie je afspraken maakt over prijzen levertijden en overige condities. Je beoordeeld de leveranciers kritisch en bent continu op zoek naar nieuwe leveranciers en mogelijkheden van materialen. Je zorgt ervoor dat er voldoende gangbare materialen op voorraad zijn en houdt toezicht op een correct verloop van het bestelproces, waarbij je de inkooprisico’s probeert te beperken. Daarnaast krijg je de vrijheid om mee te denken in de inrichting van een voorraad- en bestelsysteem en neemt het initiatief in de inrichting hiervan.

Wij zoeken

  • Je hebt minimaal een HBO opleiding in de richting Techniek (bijv. WTB);
  • Je hebt een pré in handen als je een afgeronde inkoopopleiding hebt;
  • Je bent communicatief vaardig in tenminste de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent daadkrachtig in de onderhandeling;
  • Je hebt een grote mate van accuratesse, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je hebt een gezonde dosis motivatie en ambitie.

Aanbod

Samen met jou zal deze functie worden vormgegeven. De functie mogelijkheden tot verdere ontwikkeling voor in de toekomst zijn aanwezig. Naast een passend salaris en secundaire voorwaarden bieden we je ook nog een gezellig team om mee samen te werken.

Past deze baan bij jou?

Aarzel dan niet en stuur vandaag nog je sollicitatie per e-mail naar [email protected]. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marlieke Kuijs (Marketing Manager)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Interesse in deze baan?

Laat het ons weten door je CV en motivatiebrief op te sturen.

Solliciteer nu!