Op zoek naar een leuke & uitdagende sales functie in de dynamische Leisure branche? Deze markt ondergaat een gigantische boost en daarom zijn wij op zoek naar een verkooptalent om ons team te versterken! 

Aqua Drolics 

Wij zijn Europese marktleider in water speelproducten voor peuter- en kleuterzwembaden. Wij zijn een ambitieus bedrijf en beschikken over een uitgebreid en uniek assortiment, om van elke locatie een unieke water speelplaats te maken. De producten worden wereldwijd in meer dan 60 landen verkocht. Alle verkoop en productie vindt plaats in Best. Ook hier zal je stage plaats vinden. 

De functie

De vraag naar kinderzwembaden en water speelproducten is (inter)nationaal sterk toegenomen. Om onze directe eindklanten nog beter te kunnen bedienen zijn wij op zoek naar een sales medewerker die zowel op de binnen- als buitendienst aan de gang wilt gaan. Ben jij op administratief goed onderlegd en tegelijkertijd ook diegene met de juiste vlotte babbel om een klant te kunnen overtuigen? Stop dan met zoeken en solliciteer vandaag nog!

Als contactpersoon voor onze directe klanten adviseer jij over de realisatie van water speelparadijzen voor kleine kinderen. Je denkt mee in het creatieve proces, waarbij je op verzoek van de klant bezoeken aflegt in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast houdt jij je met je team van collega’s bezig met het vlekkeloos laten verlopen van het algehele proces. Je maakt offertes en licht deze toe. Je voert opdrachten in en zorgt voor een goede communicatie naar de productieafdeling toe. Daarnaast neem je deel aan beurzen en netwerkbijeenkomsten.

Wij zoeken

  • Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau in een commerciële richting;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent communicatief sterk in tenminste de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je hebt een pré in handen als je beschikt over een extra vreemde taal, zoals Duits of Frans;
  • Je bent commercieel, resultaatgericht en hebt klanttevredenheid hoog in het vaandel staan;
  • Je hebt voldoende beheersing van MS Office en Exact Online is een pré;
  • Je beschikt over Rijbewijs B;
  • Je hebt overtuigingskracht en een goede dosis enthousiasme. 

Aanbod

Je bent een wezenlijke schakel binnen de organisatie en krijgt de ruimte om mee te denken binnen de doelstellingen van het bedrijf. Je mag hierin verrassend zijn en buiten de gebaande paden denken. Naast een passend salaris en secundaire voorwaarden bieden we je een gezellig team om mee samen te werken.  

Past deze baan bij jou?

Aarzel dan niet en stuur vandaag nog je sollicitatie per e-mail naar info@aquadrolics.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marlieke Kuijs (Marketing Manager)

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. 

Interesse in deze baan?

Laat het ons weten door je CV en motivatiebrief op te sturen.

Solliciteer nu!