Ben je organisatorisch sterk, commercieel ingesteld en staat klanttevredenheid hoog in jouw vaandel? Ben je ook nog eens op zoek naar een leuk en gezellig bedrijf met leuke producten? Dan is dit wellicht dé functie die je zoekt!

Aqua Drolics

Wij zijn Europese marktleider in water speelproducten voor peuter- en kleuterzwembaden. Wij zijn een ambitieus bedrijf en beschikken over een uitgebreid en uniek assortiment, om van elke locatie een unieke water speelplaats te maken. De producten worden wereldwijd in meer dan 60 landen verkocht. Alle verkoop en productie vindt plaats in Best. Ook hier zal je stage plaats vinden.

De functie

Als leverancier van water speelproducten voor in kinderzwembaden schakel jij dagelijks met onze klanten in de Leisure branche. Wij zijn een internationaal georiënteerd bedrijf, dus beheersing van minimaal de Engelse taal is een must. Als spin in het web tussen de verkoop- en productieafdeling onderhoudt jij contacten met onze klanten over de voortgang van de projecten en stem jij de uiteindelijke leverdata af. Indien een project wordt verkocht met installatie, ben jij mede verantwoordelijk voor een juiste planning van de monteurs en voorziet hun in alle benodigdheden. Naast nieuwe projecten ben jij ook het aanspreekpunt voor serviceopdrachten en klachten. Je denkt hierin in oplossingen en stelt bijpassende offertes op. Indien je technische kennis hebt is dat een pré, maar zeker geen must.

Wij zoeken

  • Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau in een commerciële richting;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent communicatief sterk in tenminste de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je hebt een pré in handen als je beschikt over een extra vreemde taal, zoals Duits of Frans;
  • Je denkt oplossingsgericht en hebt klanttevredenheid hoog in het vaandel staan;
  • Je hebt voldoende beheersing van MS Office en Exact Online is een pré;
  • Je hebt een goede dosis enthousiasme en weet van aanpakken.

Aanbod

Je bent een wezenlijke schakel binnen de organisatie en krijgt de ruimte om mee te denken binnen de doelstellingen van het bedrijf. Je mag hierin verrassend zijn en buiten de gebaande paden denken. Naast een passend salaris en secundaire voorwaarden bieden we je een gezellig team om mee samen te werken.

Past deze baan bij jou?

Aarzel dan niet en stuur vandaag nog je sollicitatie per e-mail naar info@aquadrolics.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marlieke Kuijs (Marketing Manager)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Interesse in deze stage?

Laat het ons weten door je CV en motivatiebrief op te sturen.

Solliciteer nu!